Jako malá jsem vyndavala nádivku z kuřete a chtěla jíst jen to maso. A pak moje maminka vymyslela tuhle geniální kombinaci na plech, kterou miluju a vařim dodnes 🙂

Ingredience:
1/2 kuřete
150g uzeného masa /nejlíp z uzených žeber/
125g másla
250ml mléka
150g goudy
8 rohlíků
4 vejce
2-3 jarní cibulky
sůl, pepř

Kuře poctivě nasolte a upečte na másle. Křupavou kůžičku snězte a maso z kuřete oberte.
Stejně tak oberte maso z uvařených uzených žeber. Rohlíky nakrájejte na kostičky a smíchejte je se smetanou a máslovou šťávou z pečeného kuřátka. Přidejte kousky kuřete, uzenýho, nastrouhaný sýr, nakrájenou jarní cíbu, žloutky z vajec, mléko, sůl a pepř. Všechno pěkně promíchejte, a nakonec přidejte ušlehaný sníh z bílků. Pečte dozlatova v troubě předehřáté na 190 stupňů. Podávejte nejlíp s rajčatovým salátem. Nádivka je šťavnatá, voní máslem a děti vám za ní utrhnou ruce 🙂