Zbožňuju chilli a všechno, po čem pálí pusa! Miluju to od mala, a že jsem se do Chilli Point dostala až dneska, je vostuda! Restaurace s pidi obchůdkem v
Havelský ulici, skrývá neskutečný množství plamenných pokladů!
No a jelikož se chystám na takovou ohnivou verzi mejch burgrů, nemohla jsem si vybrat lepší místo k nákupu ingrediencí
Domů jsem dotáhla parádní višňovou marmeládu se žlutou habanero papričkou, sušený uzený jalapeno Chipotle (13900 SHU), Ancho zauzená – to je ta velká černá, s nádechem čokolády, kávy, tabáku a sladkýho dřeva (1000-2000SHU) a zabijácký uzený Jolokia, který byly v r.2006 vyhlášený nejpálivějšíma papričkama na světě ( 1,001,304 SHU)
Taky jsem tam nemohla nechat úpe nejkrásnější chilli přívěšek a sušený hovězí, „dochucený“ papričkou Trinidad Scorpion Moruga, která voní a podle mě i chutná jako smrt!!!
Těšim se, až z těch holek vostrejch něco uvařim a vy, jestli holdujete chilli, určitě se na Haveláku zastavte
Nákup v Chilli Pointu
Posted on